Rekreatoerders

WinterfietsenDe winter is nu echt begonnen en dat is goed merkbaar aan de temperatuur. De afgelopen maanden konden we nog steeds lekker doorfietsen, maar met deze temperaturen verkrampen je spieren heel snel. Dat was zaterdag goed merkbaar tijdens het rondje Rotterdam. De komende dagen zet de kou nog even door dus hou de winterapp goed in de gaten zodat je op de hoogte bent of er wel of niet wordt gefietst.

Kersentocht - Uitrit

IMG 20170709 WA0015

Om half 8 hebben zich 7 rijders verzameld bij het clubhuis. Plaatsen en fietsen over de auto’s verdelen en op naar Tiel voor de Gejo-Kersentocht. Inschrijven met scan en go, banaantje en krentenbol kon je meenemen voor onderweg en tegen negen uur waren we gereed om te vertrekken.

We hebben een hele mooie route gereden, die erg goed uitgepijld was. Nico en Carel hebben op een fantastische manier het kopwerk gedaan. Klimmen op eigen tempo en bovenaan werd er gewacht. We kwamen onderweg de Grebbeberg tegen, de Wageningseberg en de Boersberg. De Italiaanseweg was niet in de route opgenomen, maar de Holleweg zijn we wel op gefietst. Op de terugweg naar Tiel kwamen we nogmaals de Grebbeberg tegen, maar nu vanaf de andere kant. Onderweg waren er twee rustpunten ingepland en op 15 km voor het einde kon je kersen eten in een kersenboomgaard. Daarna nog het laatste stukje naar de finish. We waren met z’n allen enorm voldaan. Degenen, die twijfelden om mee te gaan, maar toch niet zijn gegaan, kunnen er gerust spijt van hebben. Het was super.

Er komt echter een herkansing. Op zaterdag 9 september gaat de uittocht naar Veenendaal. Hou de website in de gaten. Daar wordt al snel de informatie bekend gemaakt. Tevens wordt er dan vermeld, waar je je kan aanmelden.

IMG 20170709 WA0003

Mededelingen

Volgende week wordt de contributie afgeschreven. Zorg dan ook voor voldoende saldo op je rekening!!

 

Komende activiteiten

do jan 24 @09:30 - Donderdagrit
zo jan 27 @09:30 - Winter Clubrit
di jan 29 @10:30 - Seniorenrit
wo jan 30 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do jan 31 @09:30 - Donderdagrit
za feb 02 @09:30 - Winter Clubrit
di feb 05 @10:30 - Seniorenrit
wo feb 06 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do feb 07 @09:30 - Donderdagrit
zo feb 10 @09:30 - Winter Clubrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar